tropical house
tropical house

 

 







Contemporary Thai Living

The Ananthara Villa is a 2 bedroom, northern Thai style villa, perched high above the hustle and bustle of Patong, overlooking the peaceful forest of the valley below. It is located within a 800 meter distance from Patong Beach, above Club Bamboo Boutique Resort.

The villa has an air-conditioned area of 160 Sq meters and a further 260 Sq meters of terracing. A spacious area of tranquility overlooking the pine forest in the valley below. A large shaded sala is ideal for outdoor dining, hosting a barbecue party or relaxing sheltered from the rays of the sun. The terrace garden is the perfect spot to snooze on a sun bed next to the 50 square meter swimming pool. Our staff (maid, pool/garden-man) look forward to welcoming you and taking care of you during your stay.

The ‘Tropical house’ is a mix of a Thai and western style house, located on the foot of a small quite hill overlooking Patong, and right on the side of the lively Nanai road. This peaceful location is surrounded by tropical green and is only 1 km away from the famous Patong Beach and the Centre of Patong Beach.This tropical place provides 2 bedrooms and 2 bathrooms. There is a living room with an open kitchen and a small extra room. The house also provides a private balcony and garden with terrace and swimming pool on a sharing basis.There is a private entrance to the house at the top of the hill.

The Ananthara Sunset Villa is situated at Patong, in the beautiful and green foothills, with sea view overlooking Patong Bay. The spectacular view in the serene surroundings makes this villa having a unique setting. This in combination with the centre of Patong being close to the villa, makes your stay convenient and comfortable.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reservations are taken care of by Club Bamboo Boutique Resort

247/1-8 Nanai Road, Patong
Phuket 83150
Thailand
e-mail click here
Tel: +66-76-345345
Fax: +66 76 345099

 
++
© Copyright 2008, Ananthara Pool Villa Patong, All right Reserved.  |  Design By sander